TAJEMSTVÍ RODINNÉHO SYSTÉMU

20.12.2010 17:22

 

Tajemství rodinného systému

 

Při práci s radixy klientů se setkávám s nejasnostmi v rodinném systému, klient touží se víc dozvědět o vztahu svých předků, rodičů,sourozenců nebo partnerů. Z pocitu zranění si klient často vytěsňuje nebo idealizuje rodinné příslušníky, čímž se pohybuje v kruhu bez východu směrem k samostatnému a plnohodnotnému životu. Často jsou v radixech naznačeny nejasnosti na straně jednoho z partnerů a část problémů se přenáší na společné potomky.

V těchto případech je nutné analyticky rozplést klubíčko zamotaných, někdy zpřetrhaných vztahů, hledat souvislosti v generacích minulých i přítomných. Radix se tak stává napínavou, objevnou cestou ke starým zraněním, nenaplněným láskám, zklamáním nebo i násilným činům, které je nutné pro zdravý vývoj budoucích generací vyčistit. Prvním krokem k úspěchu může být náš společný pohled do radixu, zmapování minulých i přítomných, rodinných či partnerských spojení.

Podrobným zkoumáním radixu se však nemusíme vracet pouze do minulosti. Nahlédnutím do časové kvality přítomnosti jsme schopni si postavit pevné základy pro šťastnou budoucnost nejen pro sebe, ale i nejbližší, firemní projekt či různé životní alternativy.

Ráda Vás kousek cesty k Vašim rozhodnutím doprovodím a poskytnu astrologické, dlouholeté zkušenosti. Velmi se těším na naši úspěšnou spolupráci.