prognóza ČR

21.05.2011 19:59

 

Prognóza ČR 2010-2020

17.05.2010 10:58

 

Astrologická prognóza pro ČR 2010 - 2020

2010 Občan je pilný a snaží se získat finance prací, avšak rok poté 2011 pochopí, že mu snaha nepřináší očekávané výsledky a začne narůstat jeho nespokojenost. Volby 2010 přinesou co většina lidu očekává, tedy absolutní propad. Politici mají stejné, egomanické cíle, pouze jiné uniformy příslušnosti.Národ zraje v souvislosti s kvalitou času a kolektivní myšlení je zatemnělé podobně jako nálada jednotlivce.

Polovina dubna 2012 začíná působit tranzit Pluto (vládce 2.domu) na Slunce republiky na hrotu 4.domu. Počátek silných nepokojů, stávek lidu proti vládě i prezidentu státu. Tranzitní Uran v konjunkci s radixovou Lunou (občané, národ). Státnici se budou snažit získat finance z cizích (zahraničních) zdrojů a je velká pravděpodobnost jejich získání v podobě podpory zaměstnanosti, pracovních míst v ČR. Občan bude opět zklamán nadměrným úsilím, podprůměrnou odměnou a oceněním jeho snah.

2014 se začnou nuceně pod nátlakem lidu měnit zákony. Hospodářství bude vyplundrováno sociální politikou a rozkradeno natolik, že sáhneme na dno rezerv.

Vznik protikorupčního zákona, nové volby, občan je konečně schopen se uživit poctivou prácí, jelikož se aktivuje trigonem (radix) Pluta a Jupitera vzestupný uzel (konečně!!!) státu, čímž se odrazíme od minulosti a nastartuje opravdovou budoucnost našeho národa. Nabíráme dech a síly do příštího roku 2015.

2015 navazuje na rok předešlý (2014). Hospodářství i občan se vzpamatovávájí z totálního zhroucení. Vše jde ztuha, ale začíná se rýsovat reálná naděje na lepší časy.

2016 Konec roku šance na nový začátek existence funkčního státu a politiky.

Jupiter, vládce 3 a 6.domu je v sextilu na hrot 11.domu a je zároveň v trigonu na hrot 5.domu. Začneme dbát na práva dětí, individuálních potřeb, svobodu individuality. Možnost pořádání sportovních událostí mezinárodního významu.

2017 Schopnosti, kreativita a píle řádového občana již není podřízena moci státního aparátu. Cesta k demokratickému státu.

2018 Vláda i národ začne respektovat pravní řád státu.Národ pochopí o co šlo v minulosti a napojí se na společné budoucí, kolektivní cíle. Spolupráce vlády a řádových občanů. Občan nabývá schopnost rozlišovat a chápat skutečné autority.Návrat k započatému dílu, demokratickému systému založenému v roce 1918! (1918-2018, stoletý vývoj) Jednotlivec dozraje a pochopí zodpovědnost za sebe i vlastní rodinu, najde vyváženost mezi zodpovědností a mantinely svobodného jednání vůči sobě i kolektivu.

2020 progresivní Slunce republiky ve 4.domě je v trigonu na AC Váhy, sextilu na Lunu (národ) a DC. Tranzitní Venuše v domě každodenní práce a činností (6.dům) v trigonu na Pluto v 2.domu (radix). Mars, vládce 7.domu občanů je v přesné konjunkci s MC v Raku (Luna- lid). Občan je skutečně motivována a schopen se o sebe postarat.Nebude slepě podléhat autoritám. Začnou se psát nové dějiny českého národa.

Autor: Pavla Aligová

         Milena Bornová

 

3Share